Over mij 2017-06-06T15:15:41+00:00

GroovyPat

Visual Storyteller.

Mijn specialisme is het fotograferen met een smartphone. Na jaren lange ervaring is dit hetgeen wat mij onderscheid van andere fotografen.

Ook bij Huawei Nederland bleef dit niet onopgemerkt! Vanaf 2015 is Groovypat dan ook ambassadeur van Huawaei Nederland.

Instagram heeft mij tot 2x toe Sugested User gemaakt (2015/ 2016)., wat inhoud dat Instagram, Groovypat wereldwijd in de etalage heeft gezet, wat een mooie waardering van mijn werk is, en wat mij veel bekendheid heeft opgeleverd.

PASSIE echter, is mijn grote drijfveer! Voor mijn foto’s op Instagram doe ik echt alles, en daag ik mezelf uit om elke dag beter te worden…

Mijn lieverd www.instagram.com/vlinderlin en ik worden ook ingehuurd om over heel de wereld landen te voorzien van exposure en visuele content die ze dan weer op hun eigen Social Media kunnen gebruiken.

Aruba, Zwitserland, Noorwegen, Duitsland zijn enkele voorbeelden, maar hetzelfde doen we ook voor provincies binnen Nederland.

De kennis die ik de afgelopen jaren het opgedaan deel ik graag met jou! Dit kan via een te gekke workshop  smartphonefotografie!

GroovyMedia

Ondersteuning voor bedrijven.

Inmiddels ben ik mijn eigen media bedrijfje begonnen en verzorg ik fotoshoots voor merken, doe consults betreffende Online Identiteit, vooral Instagram, voor bedrijven of merken, en geef workshops smartphonefotografie.

Route beschijving